duminică, 9 ianuarie 2011

Pariurile si datoriile neplatite

Jucatorii echipei de baschet Memphis Grizzlies ( NBA ) nu mai au voie sa joace carti pe bani in timpul deplasarilor cu avionul . De ce ? Pentru ca OJ Majo si Tony Allen au sarit la bataie din cauza unei datorii la un joc ! Mayo nu i-a platit 1500 $ si Allen i-a umflat un ochi ! 
In urma cu un an , dupa o partida de poker , tot in avion , Gilbert Arenas ( juca la Washington Wizards atunci ) si Javris Crittenton s-au luat la harta . Crittenton l-a amenintat ca ii va trage un glont in genunchi daca nu va plati datoria ! A mai fost un caz la noi cu " va fac de la brau in jos ! " ! La o zi dupa scandal ... ce credeti ca face Arenas ? Vine in vestiar cu niste pistoale si-i spune lui Crittenton sa-si aleaga ! Avea chef de duel ! Asta l-a costat suspendarea pentru restul sezonului si era sa faca si puscarie pentru port ilegala de arma ! 
Morala ? Nu jucati pe bani decat contra caselor de pariuri ! 
Un pic de Robinho !

2 comentarii:

  1. Interesanta informatia. Povestea are legatura, cred eu, si cu oscilatiile din jocul celor de la Memphis, care se numara printre cele mai imprevizibile echipe din NBA. Bat pe Lakers, pierd cu echipe modeste...In concluzie, ca sa imi permit si eu un sfat, NU pariati la meciurile lui Memphis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice sfat e binevenit !
    Important este sa fim informati inainte sa pariem !

    RăspundețiȘtergere