miercuri, 10 noiembrie 2010

Traditie

Spre surprinderea multora , traditia va poate aduce bani in cont !
Sa luam cazul Augustus Constantin . Cu acest arbitru , Rapid nu a pierdut niciodata in 29 de meciuri !!!!! Nu-i avantajeaza , pur si simplu asa vrea soarta ! Si daca tot vrea soarta asa , de ce sa nu profitam ? Anglia nu ne-a batut la fotbal din 1970 ! Si mai sunt multe exemple . Trebuie sa va informati , sa cititi ziarele de sport si cand aflati ceva ... puneti niste bani pe TRADITIE ! Puteti studia pe site-ul ATP rubrica "head to head" . Acolo veti vedea situatii de genul jucatorul x il conduce cu 5-0 in meciuri directe pe jucatorul y . Deja exista un complex acolo...asa ca profitati !
Puteti prinde chiar cote foarte bune !
Succes si bani cat mai multi !

6 comentarii:

  1. "traditia" de care spui tu este luata in considerare de catre cei care fac cotele. "Traditia", cuantificata in statistici foarte precise, alaturi de forma recenta si o gramada de alti factori (risk-management, marketing, etc) determina cotele. Modelele matematice folosite pentru cotele astea sunt apoi verificate prin simulari Monte-Carlo (adica sunt rulate sute de mii de scenarii trecute, si se corecteaza eventualele abateri. Sa incerci sa invingi modelele matematice folosite in bransa asta e inutil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Safe-bet-urile (diferentele pe care le dadeai exemplu mai devreme, de 5, 2, 8 centi in cazul unui meci de tennis) sunt atent monitorate de traderi, care primesc alerte pe genul asta de abateri. Sumele rezultate ca profit de aici (in cazul in care reusesti sa treci de confirmari) nu-ti vor acoperi comisioanele bancare pentru depuneri-retrageri. E adevarat, cotele de Live-betting ofera cel mai mare profit potential jucatorului (95% pe termen lung).

    RăspundețiȘtergere
  3. O metoda sa faci bani ar fi sa monitorizezi casele de pariuri din Romania pentru oportunitati de hedging cu BetFair. Betfair este un betting-exchange, la ora asta cea mai 'lichida" piata de pariuri. Practica un comision de 2.5-5% din profit, si daca diferenta este indeajuns, poti sa faci bani. Exemplu, in seara asta (11 Nov), verifica Malaga. Pe betfair poti VINDE pariul (Lay) cu 1.93. Exista lichiditate de peste 10k euro. La CasaPariurilor cota este de 2.10. adica: joci 1000 de euro la Casa Pariurilor ===> 2100 potential castig. VInzi 2100 de euro la cota 1.93 = 1088 de euro. ==>profit 88 euro, din care scazi eventualul comision de 2.5 daca castigi. (adica 25-50 de euro = 0.025 sau 0.05 *1000 euro). Asta e doar 1 caz mic. Daca urmaresti mai ales pietele de Tennis si Over-Under, sau meciurile cu low goal expectancy pentru correct score, profitul potential e f mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Verifica iar: Avai: 1.80 pe BetFair, 1.85 la betcafearena. Cauta case 'offline' din Romania, care tin deschis pana tarziu (risk-managementul pleaca acasa). Cele mai volatile piete: NBA, Brazilia2.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate casele de pariuri iau in calcul si arbitrul , dar daca o echipa nu pierde de 29 de ori cu acest arbitru la centru...e soarta , pur si simplu !
    Multumesc pentru comentarii !

    RăspundețiȘtergere
  6. Den Bosh Volendam
    Wisla Krakow Legia Warsawa

    2 meciuri de arb pe azi.:)

    RăspundețiȘtergere